logo Annema Løbben har utstilling i hele juli, med åpning 7.juli

 Utstillingen ved Annema Løbben
Lørdag 7. juli kl. 12 åpner ny utstilling på NesoddHuset.

Annema Løbben er smed, men sier at hun faktisk oppdaget jernet seint - først rett før millenniumskiftet etter en broket yrkeskarriere. Hun startet friskt ut som journalist i PD og Fremtiden men reiste så til København og var med å starte en Q-kafe der. Da hun vendte tilbake til Oslo ble det jobb i Innvandreretaten i Oslo og seinere Rusmiddeletaten.

Etter en lang sykdomsperiode med påfølgende uføretrygd fikk hun mast seg til å bytte til attføring, og etter år med prat, planer, seminarer og teorier bestemte hun seg for å lære seg et håndverk. Som barn hadde hun vært vilt fascinert når gårdskaren Daniel fyrte opp i smia på gården for å reparere noe. Så hun begynte å hospitere i smia på Bogstad hvor hun senere fikk læreplass. Hun hadde sin første utstilling med egne arbeider med "Nedtur" i 2009.

I en periode jobbet hun så i andres smier som nok var fine, men fellesnevneren for dem var at hun var 30-40 cm. for kort til alt ambolter, arbeidsbord og maskiner, og det ble mer og mer uholdbart for henne å "jobbe oppunder øra". I dag har hun imidlertid egen, tilpasset smie i Degernes i Indre østfold der hun smir elegante og vakre figurer og spennende skulpturer!

En annerledes og severdig utstilling som vi stå ut juli.

  NesoddHuset
Myklerudveien 5
1454 Fagerstrand
Åpningstider:
tirsdag - fredag kl. 11 til 17
lørdag kl. 11 til 16
Søndag og mandag: Stengt
Telefon: 979 76 652
E-post: nesoddhuset@gmail.com