logo Medlemsutstilling

 Utstillingen ved Annema Løbben
Lørdag 7. juli kl. 12 åpner ny utstilling på NesoddHuset.

Annema Løbben er smed, men sier at hun faktisk oppdaget jernet seint - først rett før millenniumskiftet etter en broket yrkeskarriere. Hun startet friskt ut som journalist i PD og Fremtiden men reiste så til København og var med å starte en Q-kafe der. Da hun vendte tilbake til Oslo ble det jobb i Innvandreretaten i Oslo og seinere Rusmiddeletaten.

Etter en lang sykdomsperiode med påfølgende uføretrygd fikk hun mast seg til å bytte til attføring, og etter år med prat, planer, seminarer og teorier bestemte hun seg for å lære seg et håndverk. Som barn hadde hun vært vilt fascinert når gårdskaren Daniel fyrte opp i smia på gården for å reparere noe. Så hun begynte å hospitere i smia på Bogstad hvor hun senere fikk læreplass. Hun hadde sin første utstilling med egne arbeider med "Nedtur" i 2009.

I en periode jobbet hun så i andres smier som nok var fine, men fellesnevneren for dem var at hun var 30-40 cm. for kort til alt ambolter, arbeidsbord og maskiner, og det ble mer og mer uholdbart for henne å "jobbe oppunder øra". I dag har hun imidlertid egen, tilpasset smie i Degernes i Indre østfold der hun smir elegante og vakre figurer og spennende skulpturer!

En annerledes og severdig utstilling som vi stå ut juli.

  NesoddHuset
Myklerudveien 5
1454 Fagerstrand
Åpningstider:
tirsdag - fredag kl. 11 til 17
lørdag kl. 11 til 16
Søndag og mandag: Stengt
Telefon: 979 76 652
E-post: nesoddhuset@gmail.com