logo Mai Utstilling:
Ann Helen Nyhus


 


Katt
To katter

Utstillingen av Janne Lykke Wilhelmsen
Lørdag 2. juni kl. 12 åpner ny utstilling på NesoddHuset.


Janne sier om seg selv:
Jeg har jobbet med keramikk / kunst siden 1993. Har de senere årene gått mer og mer over fra å bare jobbe med keramikk til også å jobbe med bilder: Maleri, trykk etc.

Jeg gikk på kunst og håndverkslinja på Hardanger folkehøyskole med fordypning i keramikk 89/90. Deretter gikk jeg 2 år i lære hos keramiker Kirsten Settli og hos kunstner Karl Hj. Johansen. I 1993 fikk jeg stipend fra østfold fylkeskommune og startet da opp som keramiker på heltid. Har verksted og atelier på idylliske Carlberg gaard i Rygge. Her ligger også Galleri -W- som jeg driver sammen med Lars Birger Wilhelmsen. Fra 2002-2009 bodde jeg i Karlstad, Sverige. Under den tiden var jeg medlem i kooperativet: Konsthantverkarna Karlstad og solgte mine arbeider på Vrmlands museum.

Har vært med på flere utstillinger gjennom årene og er bl.a innkjøpt av Stavanger Aftenblads kunstforening Bildene mine blir til ved en blanding av tradisjonelle maleteknikker som akryl og akvarell, fargeblyanter og tusj osv. Videre blir bildene ofte laget ferdig i photoshop.

Deretter blir bildene trykket og solgt som D.G.A (Digital Graphic Artwork ) Jeg maler stort sett katter. Kattene i min billedverden har tildels menneskelig adferd. De kroner seg selv, er kjærlige, irriterte, glade eller rett og slett litt lei hverdagen og tar seg en liten ferie.

  NesoddHuset
Myklerudveien 5
1454 Fagerstrand
Åpningstider:
tirsdag - fredag kl. 11 til 17
lørdag kl. 11 til 16
Søndag og mandag: Stengt
Telefon: 979 76 652
E-post: nesoddhuset@gmail.com